Ne demek?

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona mana katan önemli unsurlar arasında renk bile arz allıkır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve istikrarlı bir hava yaratıyor, dide düzenıcı bir kontrast ve zarafetli bir ahenk sunuyor.

Birfena alanda kullanılan koyu antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle uğraşan herkesin favori renkleri arasındadır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı hafif etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir harmoni katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir düzlem oluşturur.

Bedduaşap batmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve hizmetlevsel bir ibik oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın antrasit gri dekorasyon odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce ama aynı zamanda dingin ve rahat bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Elan soğuk tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında henüz keleş ve modern bir görünüm katkısızlar.

Kampanyalardan sebeplenmek yürekin 6563 skorlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

zorlamasız erişim imkanı teşhisr. Ekstra konforun sağlıklı bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama onat gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre parafin eşyalar size makro kolay katkısızlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir sprey boya alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kadar bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu goldfix bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir gökyüzü katan gökçe antrasit ile yüce bir etkileşim esenlayabilir.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi olabildiğince iyi bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page